۴ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۸

«روایت درد» در «سیاهرگ» شبکه مستند

«روایت درد» در «سیاهرگ» شبکه مستند

قسمت جدید مجموعه مستند «سیاهرگ» روایت زندگی معتادانی است که کارکرد معمول خود را از دست‌ داده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین اکبری تهیه‌کننده و کارگردان «سیاهرگ» گفت: در قسمت جدید مجموعه مستند با افراد معتادی سروکار داریم که نه از زندگی خود راضی هستند، نه می‌توانند برای اجتماع مفید باشند و نه می‌توان آینده‌ای را برای آن‌ها متصور بود.

امیرحسین اکبری افزود: آن‌ها باری بر دوش جامعه هستند که گاه دست‌به‌کار خلاف می‌زنند و وضعیتشان را پیچیده‌تر می‌کنند، یا در حاشیه شهرها و مناطقی مثل شوش به مواد فروشی و کهنه‌خری روی می‌آورند.

این تهیه‌کننده عنوان کرد: نکته مهم دیگری که در این قسمت مورد بررسی قرار می‌گیرد اشتغال برخی معتادان در مراکز صنعتی، کارگاهی و تولیدی است، به‌طور مشخص سراغ صنعت خودرو رفتیم تا ببینیم  حضور کارگران معتاد چطور به مشاغل ضربه وارد کرده و می‌تواند صنعت کشور را زمین‌گیر کنند.

«سیاهرگ» در ۱۳ قسمت ۳۰ دقیقه‌ای در شبکه مستند سیما تولیدشده است و چهارشنبه‌ها ساعت ۲۱ از این شبکه پخش و پنجشنبه‌ها ساعت ۹ تکرار می‌شود.

کد مطلب 4957572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha